Feestweek 2018Het duurt nog even, maar 2018 is een feestelijk jaar voor Nietap en Terheijl. Zo bestaat het dorp Nietap 325 jaar, De Buurtschap 115 jaar, De Flint 140 jaar en de jaarlijkse rommelmarkt van De Flint 40 jaar.

Redenen genoeg voor De Buurtschap om een groot feest te organiseren waar nog lang over zal worden nagepraat. Voor zo'n feest is een dag natuurlijk te kort. Daar maken we een paar dagen van!
Wanneer? Woensdag 20 juni t/m zaterdag 23 juni 2018. Waar? In heel Nietap en Terheijl. 

Het programma ziet er voorlopig als volgt uit:

  • Woensdag - Opening, kinderactiviteiten en oriëntatierit / puzzelspel; 
  • Donderdag - Kinderdisco, gezellige avond voor de ouderen;
  • Vrijdag - Versier je fiets + optocht, Thema feestavond;
  • Zaterdag – Nietap-fair, 6-kamp / highlandgames, BBQ en afsluiting met spetterende feestavond voor jong & oud.

Ook worden diverse verenigingen benaderd om iets voor de feestweek te betekenen. Zo zal de toneelvereniging NOZWZ een wagenspel opvoeren en zijn er ook geluiden over een reünie van de cabaretgroep die optrad tijdens nieuwjaarsvisites van De Buurtschap.

Het streven is dat omstreeks 1 december het programma definitief wordt vastgesteld. Tot die tijd zijn ideeën en suggesties van harte welkom bij het bestuur van De Buurtschap. In het weekend voor de feestweek wordt er een “open deur route” georganiseerd. Bij diverse kunstenaars in Nietap en Terheijl kan men dan een kijkje komen nemen. Uiteraard is een feest zonder versiering geen feest. We willen dan ook in het weekend voor het feest het dorp feestelijk versieren. Het idee is om elke straat een zelf gekozen thema te laten uitbeelden.

Wat willen wij van u ?

De organisatie van dit feest zal gedragen moeten worden door het hele dorp. We willen dan ook voor elke straat minimaal 2 straatcoaches die de versiering in de straat organiseren en tijdens de feestweek met hun team uitkomen voor de diverse activiteiten. Daarnaast zoeken wij enthousiaste mensen die het bestuur willen helpen met het opzetten en begeleiden van de diverse activiteiten. Op de site van De Buurtschap zal een apart kopje komen voor de feestweek met informatie over het programma, de aanspreekpunten voor de diverse activiteiten en de namen van de straatcoaches.

Hoe geeft u zich op?
Stuur een mailtje met uw adres en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vermeld hierin: - of u in de organisatie wilt van een activiteit.
- of u een straatcoach wilt zijn.
- of u een idee hebt voor de feestweek.

Kortom het moet een feest worden voor iedereen uit Nietap en Terheijl.
Een feest voor jong en oud. Geef u op en laat zien wat een feest is!

 

Ga naar boven