Na de golf van inbraken in najaar 2014 is het is het plots weer raak in Nietap! Het dievengilde is ons nog niet vergeten en heeft de afgelopen weken een aantal keren haar slag geslagen. Opvallend is dat dit vaak overdag of aan het begin van de avond gebeurde. De politie onderzoekt de woninginbraken in onze buurt met extra aandacht. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze woninginbraken?

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • In de afgelopen weken personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Kent u mensen in uw omgeving die mogelijk iets hebben gezien of gehoord?
  • Rare telefoontjes gekregen waarmee mogelijk uw afwezigheid gecontroleerd werd?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met de woninginbraken van de afgelopen weken, neemt u dan direct contact op met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet zo belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?
Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u 0900-8844. Op deze website vindt u een aantal tips om een woninginbraak te voorkomen.

Ga naar boven