Bij diverse activiteiten in Nietap wordt de inwoners door de Buurtschap gevraagd om de buurtschapvlag uit te hangen. Veel bewoners willen daar best gehoor aan geven, maar beschikken niet over een vlag van de buurtschap. Daar willen we graag iets aan doen!

De Buurtschap kan helaas geen vlaggen meer leveren. De vlag is indertijd voor alle toenmalige belangstellenden geproduceerd, en er is helaas geen voorraad meer. Het is niet te verwachten dat er ooit nog nieuwe vlaggen worden geproduceerd, het gaat daarvoor om te kleine aantallen...

Bij deze daarom de oproep aan eenieder die een buurtschapvlag heeft maar deze eigenlijk nooit gebruikt, om deze al dan niet tegen een kleine vergoeding beschikbaar te stellen aan/voor een andere bewoner. Neem in dat geval even contact op met het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht!

Denk ook even aan familie of vrienden die in de afgelopen jaren naar elders verhuisd zijn, en wellicht de vlag meegenomen hebben.

Bij voorbaat veel dank!

Ga naar boven