Op 14 april j.l. was het bestuur weer bijeen en werd er onder andere over de zeskamp, de kermis, de palmpasen optocht en de statuten gesproken.

  1. De zeskamp. De commissieleden onder aanvoering van Sieger Zoutman en Wijke Winter zijn druk bezig met het organiseren, en zitten op schema om op 24 mei een leuke feestdag neer te zetten! ’s Morgens is er een zeskamp voor de kinderen en ’s middags voor de volwassenen.
  2. De Pinksterkermis. Zo als het er nu naar uitziet is de invulling van de Pinksterkermis ongeveer hetzelfde als vorig jaar. Wel zijn we bezig om samen met Leek te kijken of er op de kruising De Dam-Tolberterstraat nog wat kleine attracties kunnen staan om zo een betere verbinding te krijgen tussen de kermissen in Leek en Nietap.
  3. Evaluatie Palmpasen optocht. Er liepen 35 kinderen mee tijdens de Palmpasenoptocht, naar onze mening wel wat weinig. In tegenstelling tot vorig jaar was het nu prachtig weer en er heerste een prima stemming. Jammer dat er zo weinig Buurtschap vlaggen wapperden langs de route, we zullen daar volgend jaar meer aandacht aan besteden en de bewoners stimuleren te vlaggen.
  4. Statutenwijziging. Afgelopen maandag zijn Geerhardt, Peter en Jan bij de notaris geweest om de concept statuten te bespreken en aan te passen aan deze tijd. De nu geldende statuten dateren van 1979, tijd dus voor aanpassing.

Naast bovenstaande punten kwamen er in de bestuursvergadering nog allerlei andere zaken aan de orde. Heb je ook eens iets waar het bestuur eens over zou moeten overleggen, geef dat dan door aan één van de bestuursleden of aan de secretaris. Eventueel per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ga naar boven