In het voorjaar van 2012 is de Buurtschap begonnen met de voorbereidingen voor het maken van een website voor de Buurtschap. Al gauw kwamen we tot de conclusie dat deze website ook ruimte moest bieden aan nieuws en allerlei andere informatie over activiteiten, verenigingen en de historie van Nietap en Terheijl.

 

Uit onderzoek bleek de bij al deze onderwerpen goed passende naam 'nietap-terheijl.nl' al in gebruik door Henk Doedens. Op deze website stond al een weergaloos overzicht van de historie van Nietap en Terheijl.

Na overleg met de Buurtschap heeft Henk besloten om zijn website en het beheer van alle historische informatie over te dragen aan de Buurtschap. De afspraak is dat de Buurtschap het beheer van de historische informatie zo goed mogelijk zal uitvoeren.

Overdracht van de website Overdracht van de websiteOp 4 oktober 2012 heeft Henk de website www.nietap-terheijl.nl en de informatie over de historie van Nietap en Terheijl op deze website overgedragen aan de Buurtschap Nietap-Terheijl. De Buurtschap is de Henk zeer erkentelijk voor deze goede geste!

Als eerste is de website nu uitgebreid met actuele informatie over Nietap en Terheijl, informatie over de Buurtschap en andere verenigingen, en heel veel historische informatie en foto's uit het boek "De rijke historie van Nietap en Terheijl". De komende tijd zal de website actueel gehouden worden met nieuwsberichten en aankondigingen voor activiteiten in Nietap en Terheijl.

Ga naar boven