Al meer dan 25 jaar gezelligheid en prestaties in café “De Waag” in Nietap. Deze club is opgericht door een 14-tal goede en gemotiveerde café biljarters die - dat was toen de eis – gemiddeld twee caramboles moesten maken. In de loop der jaren is deze eis versoepeld, maar dat neemt niet weg dat de leden van onze club nog steeds redelijke scores halen.

Het aantal leden is ook wat gedaald, en momentheel hebben we 12 leden, dat betekent dat er wel enkele leden bij kunnen. Als je belangstelling hebt meld je aan je bent van harte welkom.

Tussen de biljartpartijen zijn we aan het klaverjassen en de club zorgt voor een hapje bij ons drankje zodat het een gezellige avond wordt.

De competitie duurt ongeveer van de Rodermarkt tot de Pinkstermarkt. Een aantal leden spelen trouwens in de zomermaanden gewoon door. Daar is iedereen vrij in en deze partijen tellen niet voor de kaart.

Op donderdagavond spelen we onze competitie (vanaf 20 uur)

De jaarlijkse contributie bedraagt € 50,-- en met Pasen en Kerstmis biljarten we om rollades die in gewicht variëren drie tot vier pond. Daarnaast hebben we een jaarlijkse gezellige avond.

 Mocht je lid willen worden,moetje wel rekening houden met onze ballotage regel: alle huidige leden moeten een nieuw lid accepteren, maar daar moet je niet te zwaar aan tillen. Meld je dus gerust aan.

Inl.: J. Overgoor, J.P.Santeeweg 15, 0594-512680.

Ga naar boven