Op vrijdag 30-09-22 organiseren we (Marjolein Datema en Rob Assink) weer het Running Klaverjas Nietap. Vanaf 18.15 uur ben je welkom bij café Dussel te Nietap voor de ontvangst van jouw speelroute en de betaling van de inleg à 7,50 euro. 

Het is de bedoeling dat iedereen daarna naar zijn of haar eerste speelhuis vertrekt waar om 19.00 uur gestart wordt met de eerste ronde.. Na het uitspelen van het eerste boompje vertrek je dan naar je volgende adres. Zo doen we 4 boompjes met de bedoeling om tussen 23.00 en 23.30 uur weer terug te zijn bij café Dussel voor de prijsuitreiking.

Uiteraard zijn we naast klaverjassers ook speelhuizen nodig. Daarom hieronder ook de vraag of je je huis beschikbaar wilt stellen als speelhuis. Omdat we best te maken hebben met een strak tijdschema is het wel de bedoeling dat de speelhuizen centraal in Nietap liggen.

 

Voor degenen die wel mee willen kaarten maar niet van huis kunnen is het ook mogelijk mee te doen in je eigen speelhuis, geef dat dan ook even aan.

 

Dussel heeft aangegeven dat voor degenen die van verder komen en niet mobiel zijn een speeltafel (of meerdere) beschikbaar zijn in het café.

 

Je kunt je opgeven door een email te sturen of te bellen met Marjolein Datema, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-51240172. Opgeven graag voor 15 september a.s.

 

Vermeld in de email in e3lk geval je naam, adres, mobiel nummer en of je je huis beschikbaar wilt stellen als speelhuis. Indien je niet mobiel bent maar wel mee wil spelen kun je dat ook aangeven in de email.

 

Namens de organisatie,

 

Marjolein Datema en Rob Assink  

Ga naar boven